Acoplastic tar hand om allt inom bearbetning av PTFE.

PTFE Bearbetning

Kvalitetslösningar som stärker ditt ekonomiska resultat

Acoplastics team av specialister kan lösa uppdrag av varierande svårighetsgrad inom bearbetning av PTFE. Du kan dra nytta av vår rådgivning och expertis inom samtliga nivåer i utvecklings- och tillverkningsprocessen. Vi går till botten med utmaningen och gör saker och ting enklare. Vårt fokus ligger på att skapa mervärde genom att reducera produktionskostnaderna och tillföra din produkt dokumenterade fördelar: mindre friktion, non-stickbeläggning, ökad kemisk resistens, antibakteriell yta etc

Samarbetsflöde – här tillför vi värde till din verksamhet

  • Ingenjörsteknik (nya produkter eller produktförädling): precisering av behov, syfte och medel – utveckling av skisser och lösningsförslag som kan öka prestanda och reducera omkostnader.
  • Materialval: val av plasttyp och egenskaper utifrån kravspecifikation – optimering av önskade kvaliteter och funktioner.
  • Design och konstruktion: fastställande av detaljerat recept och utförande av konstruktionsteckningar med fokus på kostnadseffektivitet.
  • Tillverkning: svarvning, fräsning, moulding m.m. – bearbetning med extrem precision så att den färdiga produkten uppfyller samtliga funktionskrav och bidrar till att öka prestanda och livstid för din maskinpark.
  • Dokumentation: Vi följer ISO 9001 och vi organiserar gärna kvalitetsprocessen i samarbete med dig så att våra leveranser kan ingå direkt i dina produktionslinjer utan ytterligare kontroller.
  • Logistik: Kort leveranstid – och vid brådskande ärenden ännu snabbare. Vi ser till att produkterna kan ingå direkt i din produktion.

Vill du veta mer om hur vår kunskap inom bearbetning av PTFE kan stärka din produktion?
Kontakta våra försäljningsingenjörer på telefon 49252160 eller mejla till info@acoplastic.dk för en offert.

Läs mer om Acoplastics icke-bindande rådgivning

Vill du att vi kontaktar dig?
Skicka din förfrågan via vårt kontaktformulär så återkommer vi till dig per telefon eller via e-post.